Prachtige opbrengst collecte Jantje Beton

43

Jeugd- en Jongerenwerk Nooit Gedacht heeft in de tweede week van maart in Diepenheim gecollecteerd voor Jantje Beton. Deze collecte bracht, inclusief donaties via de qr-code, het prachtige bedrag van € 1.355 op!
Door coronamaatregelen was het lastiger voor onze collectanten, maar met behulp van onder andere vishengels en stokken werd de 1,5 meter afstand op creatieve wijze toegepast.
Jantje Beton is enorm blij met deze opbrengst. Jantje Beton is hét goede doel dat zich al meer dan 50 jaar samen met kinderen en jongeren inzet voor meer en uitdagender speelruimte en meer speelkansen. Jantje Beton wil bereiken dat álle kinderen en jongeren in Nederland dagelijks kunnen spelen en bewegen. Kinderen moéten steeds meer en spelen steeds minder, terwijl spelen het belangrijkste én het leukste onderdeel is van een gezond leven. Daarom zegt Jantje Beton … STOP NOOIT MET SPELEN!
Een van de projecten die Jantje Beton ondersteunt is de aanleg van de speelruimte op Ontmoetingsplek De Koppel in Diepenheim. Dus úw steun komt ook ten goede aan projecten in Diepenheim!!
Nooit Gedacht en Jantje Beton zijn zeer dankbaar voor alle giften en bedanken de inwoners van Diepenheim, en dus ook u, hartelijk voor de grote betrokkenheid. Vanzelfsprekend bedanken zij alle collectanten weer hartelijk voor hun jaarlijks terugkerende inzet.