Politiek in de Pol 15 oktober: Rob Jetten (D66) en Laurens Dassen (Volt)

80

Rob Jetten (D66) en Laurens Dassen (Volt) zijn te gast in de volgende aflevering van Politiek in de Pol op zondag 15 oktober in Diepenheim. De 42e editie van deze populaire politieke talkshow staat geheel in het teken van de Tweede Kamerverkiezingen. Presentator Hans Verbeek spreekt met beide lijsttrekkers over hun plannen voor de komende jaren.

Rob Jetten is demissionair minister voor Klimaat en Energie en lijstrekker van D66. Zijn partij wil dat onze samenleving in hoog tempo klimaatneutraal wordt. Maar is dat haalbaar? Welke bijdrage moeten de industrie en de landbouw leveren? En hoe zorgt hij ervoor dat ook iedereen meedoet?

De tweede gast, Laurens Dassen, is lijsttrekker van Volt, de partij die zichzelf omschrijft als pan-Europese beweging. Volt wil radicale keuzes maken voor een verenigd Europa. Welke mogelijkheden ziet hij daarvoor in de Tweede Kamer?

De 42 aflevering van Politiek in de Pol met Rob Jetten en Laurens Dassen is op zondag 15 oktober 2023 om 17:00 uur in Herberg de Pol aan de Raadhuisstraat 8 in Diepenheim. De muziek van Three of a kind begint om 16.30 uur. De column is van Paul Abels. Reserveren wordt aangeraden via www.herbergdepol.nl

Politiek in de Pol is de maandelijkse, onafhankelijke en onpartijdige politieke talkshow in Diepenheim, die is uitgegroeid tot een groot landelijk succes. In het programma, dat zo’n anderhalf uur duurt, zijn telkens landelijke en regionale of lokale politici te gast. Daarnaast is er een column en live-muziek, en is er ook voor de zaal gelegenheid vragen te stellen.

De komende afleveringen staan vanzelfsprekend geheel in het teken van de komende Tweede Kamerverkiezingen.

De afgelopen jaren waren onder andere te gast bij Politiek in de Pol:

Sigrid Kaag, Mark Harbers, Rob Jetten, Eric Van der Burg, Gerdi Verbeet, Pieter Heerma, Laurens Dassen, Caroline van der Plas, Pieter Omtzigt, Thom van Campen, Tjeerd de Groot, Henk Kamp, Lodewijk Asscher, Sharon Dijksma, Ank Bijleveld, Alexander Pechtold, Arie Slob, Han ten Broeke, Ankie Broekers-Knol, Hans Wiegel, Lilianne Ploumen, Diederik Samsom, Agnes Jongerius, Malik Azmani, Annie Schreijer-Pierik, Andries Heidema, Ellen Nauta, Wouter de Winther, Twan Huys, Ron Fresen, alsmede een groot aantal provinciale en lokale politici.