Plan B: Reggehuis

261

Je koopt niets vermoedend in oktober 2019 een fijn huis aan de Grotestraat in Diepenheim, terug naar (t)huis, en maakt je zorgen hoe in april te verhuizen wanneer het festivalseizoen al weer begonnen is. Corona gooit echter roet in het eten. Voor verhuizen is ineens alle tijd en alle grote events (o.a. Zwarte Cross, 4-Daagse, SAIL Amsterdam, Amstel Gold Race, WK Triathlon) die geboekt stonden, waren na 1 persconferentie verdwenen.

Terwijl het Coronavirus Nederland in zijn greep heeft en de evenementenindustrie volledig tot stilstand is gekomen, rijpt het idee om niet te wachten op een mirakel maar om door te schakelen naar plan B; de voormalige winkel van schildersbedrijf Ziel omtoveren van opslagruimte naar een koffiewinkel.

Na uitgebreid proeven, testen en laten branden van een eigen merk koffie- en espressobonen, opruimen en (her)inrichten gaat Reggehuis koffiewinkel open op donderdag, vrijdag en zaterdag.
Geen toeters en bellen of lintjes doorknippen maar gewoon de deur open en 1,5 m afstand houden, en een begin maken met plan B zolang plan A, koffie op locatie met Piaccino, in ‘lockdown’ is.

Vanuit deze kleine koffiezaak bieden we diverse soorten koffie aan, waaronder Reggehuis Koffie- en Espressobonen, Il Leone, Den Leeuw en LOVE 100% Organic Coffee zowel in bonen als filter. U kunt ook de aangeschafte koffiebonen gratis laten malen op de door u gewenste grofheid.

Tevens is Reggehuis importeur/dealer van diverse merken espressomachines zoals La Pavoni, Kees van der Westen, XLVI, Saeco, Gaggia Milano, SGL en ETNA. Wij bieden espressomachines, cup machines en volautomaten voor thuisgebruik of voor op kantoor/bedrijf.

In de koffiewinkel kun je ook terecht voor baristatools, verrassende Italiaanse (zoet)waren, postkaarten, diverse geschenken en (zelf samen te stellen) geschenk- en cadeaupakketten.
Daarnaast is Reggehuis het adres voor een inspirerende koffieworkshop waarin je wordt meegenomen in de wereld van koffie en het bereiden van een mooie espresso of cappuccino thuis.

Kom gerust eens langs of neem een kijkje op www.reggehuis.nl

Reggehuis
Henk Potman