Pilot Kids & Koffie in bibliotheek Goor

30

Bibliotheek Hof van Twente & Salut organiseren vanaf 18 oktober samen een pilot ‘Kids & Koffie’. Tijdens zes maandelijkse bijeenkomsten in de bibliotheek van Goor wordt de kinderhoek omgetoverd in een gezellige ontmoetingsplek. Hier ontmoeten (groot) ouders van kids van 0-4 jaar elkaar en wisselen ervaringen uit met andere (groot)ouders.

Terwijl de kinderen spelen, doen de ouders kennis op over thema’s als voeding, verzorging en opvoeding. Ook zijn er regelmatig sprekers en deskundigen aanwezig aan wie vragen gesteld kunnen worden en wordt er een creatieve ochtend georganiseerd. De bijeenkomsten hebben een laagdrempelig en gezellig karakter: Het is vrije inloop, mensen hoeven zich niet van tevoren op te geven. Moeders, vaders, ouders, verzorgers en grootouders zijn van harte welkom met hun kindje(s) van 0-4 jaar.

De Kids & Koffie-bijeenkomsten zijn op de woensdagochtenden tussen 10.00-11.30 in Bibliotheek Goor op: 18 oktober, 15 november, 13 december, 17 januari 2024, 14 februari en 13 maart 2024.

Meer informatie over het programma is te vinden in de agenda op de Bibliotheek website:  Nieuw in Bibliotheek Goor Kids&Koffie! (hofbibliotheek.nl)