Peuter- en Kleuterdans Goor en Delden

57

Wist jij dat je bij Home of Talents al kan dansen van jongs af aan? In zowel Goor als in Delden biedt Home of Talents Peuter- en Kleuterdans aan gegeven door twee professionele dansdocenten Jennifer Willems (Delden) en Marleen Hamer (Goor).

De lessen, voor jongens én voor meisjes, worden spelenderwijs aangeboden. Er wordt gedanst op passende (kleuter)muziek. Plezier hebben en stimuleren van dansen staat voorop, maar ook zijn de lessen een goede voorbereiding op alle later aan te leren danstechnieken. Er wordt veel aandacht besteed aan fysieke ontwikkeling, samen dansen met leeftijdgenootjes, gebruik maken van de ruimte, ritmiek en muzikaliteit. Iedere les is een absoluut feestje voor de kinderen en er zijn met regelmaat leuke optredens en uitvoeringen.

In samenwerking met de Bibliotheek Hof van Twente is er op woensdag 12 oktober 2022 in de bibliotheek van Goor een Openles speciaal voor de Peuter- en Kleuterdans (2,5 tot 6 jaar). Deze openles staat geheel in het teken van de Kinderboekenweek Dier en Natuur  Gi-Ga-Groen en is gratis. Je moet je wel even aanmelden via de website van Home of Talents.

Informatie

Ben jij enthousiast? Meld je dan aan via de website of vraag een gratis proefles aan!

Voor meer informatie of om je aan te melden ga naar de website: www.homeoftalents.nl.

De Openles in de Bibliotheek Hof van Twente Goor voor Peuter- en Kleuterdans (2,5– 6 jaar) is op woensdag 12 oktober 2022, tijd:14:30-15:00 uur.