Over ons

Deeps Nieuws wil de inwoners van Diepenheim en andere belangstellenden informeren over evenementen, activiteiten en nieuws uit ons Stedeke.

Redactie

Ruud van den Berg, Ton Besling, Wim op den Dries, Frieda Hiddink, Geja Lesschen, Rob Rohaan, Bea Schinkel en Jeanette Wes.

Foto´s

Wim op den Dries, e.a..

Contact

Zie de contact button met: contactformulier.

Nieuws, persberichten, recensies voor de website kunnen ook worden gezonden aan: info@deepsnieuws.nl (foto’s tot max. 2 MB)

Disclaimer

Deeps Nieuws valt onder de verantwoordelijkheid van de Stichting Stadsraad Diepenheim. De redactie heeft deze website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid opgesteld en spant zich er voor in om de inhoud van deze website regelmatig te actualiseren en/of aan te vullen. Eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht. Alle gegevens over activiteiten, data, aanvangstijden en prijzen op deze website zijn onder voorbehoud. Beweringen en meningen, geuit in artikelen en recensies op de website zijn die van de auteur(s), inzenders en niet (noodzakelijkerwijs) die van de redactie. Veel van het nieuws wordt door Diepenheimse verenigingen, ondernemers en burgers aangeleverd. De Stichting Stadsraad Diepenheim aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade als gevolg van onjuistheden en/of gedateerde informatie of gevolgen van veranderingen. Als u informatie op onze website leest waarvan u denkt of weet dat het de verkeerde informatie is, willen wij u vragen ons daarvan direct op de hoogte te stellen. Deze site kent links naar andere websites. Stichting Stadsraad Diepenheim is niet aansprakelijk  voor de inhoud van die sites en/of de wijze waarop die sites omgaan met uw (persoons)gegevens. U dient hiervoor de algemene voorwaarden, het privacy beleid, de disclaimer en copyright van de betrokken site die u bezoekt te raadplegen.

Copyright

Stichting Stadsraad Diepenheim bezit als uitgever het copyright op al hetgeen gepubliceerd wordt. Bij persberichten, nieuws, etc.. geleverd door andere partijen, denk hierbij aan verenigingen, ondernemers, burgers, etc… ligt de copyright bij de leverancier van deze inhoud, zo ook voor het meegeleverde foto materiaal en eventuele portretrechten. Alleen foto’s, die rechtenvrij zijn en met toestemming van de personen op de foto of van hun rechtmatige vertegenwoordiger kunnen worden geplaatst. De artikelen op onze site mogen in geen enkele vorm of wijze overgenomen worden door derden zonder de uitdrukkelijke toestemming van de eigenaar. Ook staan wij niet toe de naam van deze website te gebruiken in ‘metatags’ van andere sites dan de onze. Het inladen van de inhoud in een andere website is niet geoorloofd en ook mag de inhoud niet binnen een frame worden getoond.