Ouderen verwen middag Diepenheim

249
Het Buurtzorgteam en het Carint Reggeland team uit Diepenheim, slaan de handen ineen en organiseren een ‘verwenmiddag’ voor de oudere inwoners van Diepenheim. 
 
Een verwenmiddag houdt in, dat er verschillende activiteiten te doen zijn, zoals: biljarten, samen op de duofiets en koersballen. Daarnaast zullen er onder andere kappers, schoonheidsspecialisten en manicures aanwezig zijn om de deelnemers te verwennen. Onder het genot van een hapje en drankje, muziek en dans, wordt er een gezellige en onvergetelijke middag verzorgd. 
 
De Elastiekenkoers is een organisatie die door middel van wielrennen, geld ophaalt voor het goede doel. Dit jaar is het goede doel om de (eenzame) ouderen een hart onder de riem te steken en ze extra aandacht te geven. Mede door deze donatie en door plaatselijke ondernemers in Diepenheim, is de verwenmiddag geheel gratis. 
 
Bent u 75 jaar of ouder en woonachtig in Diepenheim, dan bent u van harte welkom:
Datum: 7 november 2018
Tijd: vanaf 14:00 uur tot 17:00 uur
Locatie: Zalencentrum Beltman.
U kunt zich voor 29 oktober opgeven bij uw thuiszorg team of bij Betsie v.d. Vegte (bereikbaar, maandag, woensdag vrijdag via telefoonnummer 0547 – 351997).
 
Wij danken de plaatselijke ondernemers: Zalencentrum Beltman, Spar Diepenheim, Bakkerij Nollen, Mölnhöfte, Uit de kunst Diepenheim, Slagerij Kastelein, De Kniphof, Carla Krol, Yvonne Beverdam, Claudia’s Hairdesign, Theater op straat en DagjeDiepenheim.