Oud-prof Tonnie Elferink te gast bij E8 Radio

74

Tonnie Elferink is vrijdag te gast in het programma E8 Radio van Hofstreek FM. De in 1968 geboren Diepenheimer was jarenlang actief in de hoogste regionen van het amateurvoetbal. Na een jaar gevoetbald te hebben in het eerste elftal van VV Diepenheim, verkaste hij in 1986 naar Heracles in Almelo. Daar speelde hij een jaar in de hoofdmacht. Daarna maakte hij een overstap naar DOS ’19 en STEVO, waarmee hij algeheel landskampioen werd. Ook speelde hij nog bij UD in Deventer en bij SC Markelo.

Tonnie, in het dagelijks leven werkzaam als logistiek manager bij Ideavelop, is tegenwoordig in zijn vrije tijd vooral bezig als drummer van de Diepenheimse band The Bossels, gespecialiseerd in southern blues en rock, en van de coverband Skandal.

De uitzending van E8 Radio is iedere vrijdag van 17.00 uur tot 19.00 uur te beluisteren op FM 107 en 107,6, op de kabel en via de site van Hofstreek Omroep. Daar zijn ook eerdere uitzendingen terug te luisteren. Aflevering 111 wordt gepresenteerd door Bert van den Berg en Jaap Heerze. Sjaak Hulshof verzorgt de techniek. De herhaling van het programma is zondag op dezelfde tijd.