Organisatie Sportfestijn/Houtkamp

173

Vorig jaar hebben meerdere verenigingen en bedrijven in de herfstvakantie het Sportfestijn georganiseerd. Dit was een groot succes. Ongeveer 120 kinderen uit Diepenheim en Markvelde hebben deelgenomen. Zo blijkt maar weer eens dat samenwerking veel mogelijkheden biedt.

Eind vorig jaar is het Sportfestijn geëvalueerd. Hierbij is, ondanks een aantal kleine verbeterpunten, aangegeven dat het Sportfestijn navolging verdient. Daarnaast was de wens om in 2018 een Houtkamp te organiseren.

Hoe nu verder?
Dit jaar willen we in de herfstvakantie een Sportfestijn in combinatie met een Houtkamp organiseren. Het idee is grofweg:
– 1 (of 2) dag(en) binnensport
– 1 (of 2) dag(en)buitensport
– 2 dagen houtkamp

Alle hulp is welkom om de kinderen een onvergetelijke herfstvakantie te bezorgen. Wil je een snack sponsoren, een muzikaal optreden verzorgen, een EHBO post bemannen of kinderen begeleiden? Laat het ons weten.

Praat, denk en doe mee!
Voor de organisatie van dit initiatief is een bijeenkomst gepland op donderdag 5 juli (19.30 – 20.30 uur) in de kantine van sportpark de Koppel. Hiervoor ben je van harte uitgenodigd. Graag even aanmelden via verenigenindiepenheim@gmail.com

Organisatie Sportfestijn Diepenheim