Oproep Oefenlopers Bevrijdingsloop Wageningen – Diepenheim 5 mei 2020

180

Vanaf a.s. zondagochtend 6 oktober gaat Organisatiecomité Bevrijdingsloop Wageningen – Diepenheim weer starten met looptrainingen voor beginnende en gevorderde Diepenheimse lopers , met als uiteindelijk doel om volgend jaar in de nacht/vroege ochtend van 4 op 5 mei het Bevrijdingsvuur op te halen in Wageningen en dit in estafettevorm naar Diepenheim te brengen.
Diepenheim als kern van Gemeente Hof van Twente, doet voor de 6e keer mee en hoopt weer op een volle bus met enthousiaste hardlopers en begeleiders. Het is al weer 5 jaar geleden dat Diepenheim mee heeft gedaan en voor iedere deelnemer was het een onvergetelijke ervaring! Er staat die nacht en ochtend een tocht van 86 kilometer in estafette vorm op het programma, waarbij iedereen gemiddeld 2 x een afstand van 5 km hardloopt.

Er wordt getraind met een beginners trainingsschema. Elke zondagochtend om 09.00 uur starten we met de groep vanaf het Plein onder de Platanen bij de Jeugdsoos o.l.v. Hanneke de Greef , bewegingsagoog sport-gezondheid en beweging i.o. en Henk Oonk, sportfysiotherapeut. Ook ervaren Diepenheimse lopers en/of voormalig deelnemers, mits uit Diepenheim afkomstig of economisch of sociaal gebonden aan Diepenheim, kunnen zich aanmelden voor deelname aan deze looptrainingen. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Over niet al te lange tijd, volgt een opgave voor de Bevrijdingsloop 4-5 mei 2020.
In het voorjaar is het Organisatiecomité van plan een informatieavond voor alle geïnteresseerde hardlopers en begeleiders te organiseren. Volg de berichtgeving hierover.

Je kunt je nu aanmelden bij Henk voor de looptrainingen via mailadres:
hh.oonk@outlook.com o.v.v. naam , adres , geb. datum, telf.nr en e-mail adres.
Let wel: ook als je niet elke zondagochtend mee kunt, kun je je gewoon opgeven.

Met sportieve groet,

namens Organisatie Bevrijdingsloop 2020

Henk Oonk
Jan Boink
Manon Schoolderman
Marloes Thomasson
Rob Rohaan