Opening nieuwe buitenbak met masterspringen van 10 topruiters

405

Afgelopen periode zijn veel leden en vrijwilligers van de Paarden Sport Vereniging Diepenheim druk bezig geweest met de aanleg van onze nieuwe buiten-manege met een:

“all-weather-bodem” ( eb- en vloed bodem )

We hebben deze nieuwe bodem al getest tijdens onze SGW/cross ’17 en tijdens het voorjaar-concours ’18, maar willen de ingebruikname niet “zomaar” voorbij laten gaan. We willen graag al onze relaties (naast eigen leden/vrijwilligers, sponsoren, grondeigenaren, ook de mogelijk-makers, buurtverenigingen, Diepenheimse verenigingen en –inwoners) de mogelijkheid bieden de nieuwe buitenmanege te bekijken en in gebruik te zien.


Daarom organiseren we op dinsdag 15 mei vanaf 17.30 uur
een spring-clinic voor onze eigen leden, gegeven door de landelijk bekende ruiter Willem Greve (Markelo)
verkleed estafette springen door eigen leden
-als klap op de vuurpijl “masterspringen” waaraan 10 tot 12 internationaal gerenommeerde en bekende ruiters zullen deelnemen. We hebben reeds de toezeggingen van:
Peter, Vincent en Sander Geerink, Willem Greve, Jan Gohl, Bjorn Egberink,
Bart Hazelbekke, Zoi Snels, Robert Vos, Sjaak Sleiderink en Gert-Jan Bruggink.
Met Gerco Schröder en Mark Houtzager zijn we nog in overleg…

“Masterspringen” is een wedstrijd op tijd ( snelheid ) waarbij gesprongen wordt over een 6-tal hindernissen tot een hoogte van 1.60 mtr. !

Kortom: een prachtige gelegenheid om onze vernieuwde accommodatie te bekijken en te genieten van mooie paardensport door eigen leden en internationaal bekende top-ruiters !!

Wij nodigen U daarom graag uit op dinsdag 15 mei, vanaf ongeveer 17.00 uur en verwelkomen U graag op de Krommedijk 2, in Diepenheim.

Overdag vind een springwedstrijd plaats ( B tm Z ) tot ongeveer 16.00 uur.
Het avond-programma duurt van 17.00 uur tot ongeveer 21.00 uur.
Uiteraard zorgen wij ervoor dat U een hapje en een drankje kunt nuttigen tijdens het programma, maar ook zeker nog “even” na afloop…
Parkeergelegenheid is direct naast de manege.