Opening herfsttentoonstellingen Drawing Centre en Kunstvereniging Diepenheim

88

Het Drawing Centre en de Kunstvereniging Diepenheim presenteren op zaterdag 6 oktober met trots de nieuwe herfsttentoonstellingen. Voorzitter Just Schimmelpenninck, curatoren Nanette Kraaikamp en Alexandra Landré en de deelnemende kunstenaars heten u van harte welkom op de opening van de groepstentoonstelling ‘Flow into Form’ en de eerste overzichtstentoonstelling van Matea Bakula ‘Between Grace and Fury’.

Programma opening

U bent van harte welkom bij de openingen van de herfsttentoonstellingen op zaterdag 6 oktober. Om 15.00 uur start de inloop in het Drawing Centre, waar om 15.30 uur de opening van ‘Flow into Form’ plaatsvindt, gevolgd door de opening van ‘Between Grace and Fury’ om 16.30 uur in de Kunstvereniging. Zoals gebruikelijk wordt de middag om 17.30 uur afgesloten met een informele borrel en een feestelijke maaltijd in het Ottenhuis. De kosten voor de maaltijd bedragen € 15,- per persoon, deelname is alleen mogelijk bij reservering vóór 2 oktober.

Neem voor meer informatie en het aanmelden voor de maaltijd contact op met Gerry Voskamp via info@kunstvereniging.nl of 0547 – 352 143. Na de officiële opening zijn beide tentoonstellingen te bewonderen tot en met zondag 23 december, van woensdag tot en met zondag van 11.00 tot 17.00 uur. Na 1 november gelden gewijzigde openingstijden: van 12.00 tot 16.00 uur. U vindt het Drawing Centre aan de Kuimgaarden 1, de Kunstvereniging Diepenheim aan de Grotestraat 17 en het Ottenhuis aan de Raadhuisstraat 8a te Diepenheim.