Open Studio en tijdelijke tentoonstelling Artists in Residence

63

Kunstvereniging Diepenheim presenteert op zaterdag 31 oktober Open Studio van Artists in Residence Susanne von Bülow en Emmy Bergsma. Bezoekers zijn deze dag van harte welkom om met de kunstenaars in gesprek te gaan over hun samenwerkingsproject “Mapping Paradise” en om de voortgang van het proces te bekijken. Hun werk blijft van 4 tot en met 8 november te zien als tijdelijke tentoonstelling in de Kunstvereniging.

Samenwerkingsproject

Op uitnodiging van Drawing Centre Diepenheim verblijven Von Bülow  (Münster) en Bergsma (Zwolle) van 19 oktober tot en met 1 november in Diepenheim. De eerste verdieping van de Kunstvereniging fungeert als hun tijdelijke studio. Hier werken zij aan het project Mapping Paradise, onderdeel van taNDem, een kunst- en cultuurprogramma waarin Duitse en Nederlandse kunstenaars met elkaar samenwerken. Kijk voor meer informatie op www.kunstvereniging.nl.

Bezoek aan de Open Studio

Voorafgaand aan het bezoek aan de Open Studio, de tijdelijke tentoonstelling in de Kunstvereniging en de huidige tentoonstelling van Jantien Jongsma in het Drawing Centre dient u zich aan te melden. Dit kan tijdens openingstijden telefonisch: 0547-352143 of per mail: info@kunstvereniging.nl, ook zonder tegenbericht per mail bent u van harte welkom. De tentoonstellingsgebouwen Kunstvereniging Diepenheim en Drawing Centre Diepenheim zijn geopend van woensdag tot en met zondag van 12.00 tot 17.00 uur.