Geweldige Opbrengst Alpe d’HuZes: 125.000 Euro!

82

Op 3 juni was het zover, we reden met de familie Pierik-Niehoes richting Frankrijk voor de actie Alpe d’HuZes. Op de dagen voor het evenement kon de organisatie nog wel wat handjes gebruiken en hebben de vrijwilligers vele klusjes gedaan, van vuilnis ophalen tot spandoeken ophangen en nog veel meer.
Donderdag 7 juni was dan eindelijk de grote dag. Na maanden geld inzamelen met verschillende acties en evenementen gingen we midden in de nacht richting de start van de Alpe d’HuZes en om 05.00 uur klonk het startschot! Deze dag was een aaneenschakeling van mooie momenten, bijzondere ontmoetingen met ieder zijn eigen verhaal en doel om deze berg te beklimmen. Uiteindelijk heb ik twee keer de berg bewandeld en finishten we gezamenlijk, met de hele familie om 19.00 uur, waarbij we ook ons prachtige eindbedrag van ruim 125.000 euro bekend hebben gemaakt.

Via dit bericht ik nogmaals iedereen bedanken die op welke manier dan ook een bijdrage heeft geleverd. Het was een hele bijzondere week die ik niet snel zal vergeten.

Annie Endeman