Op zoek naar herinneringen aan Hotel Roelofsen!

525

Hotel Roelofsen in Diepenheim is legendarisch. Iedereen heeft er vroeger weleens gegeten, een ijsje gehaald, of is in de speeltuin op een kokosmatje van de hoge glijbaan gegleden. De oudere generatie heeft wellicht gedanst of vergaderd in één van de zalen van hotel Blok. De jongere generatie heeft wel eens pizza gegeten bij Grand Italia. En fietsende families zijn er gestopt om een patatje te eten.

Voor het project Hotel van Herinneringen dat tijdens Heimland 2018 zal plaatsvinden zijn theatermakers Riet Mellink, Linda Pijnacker en Kirsten Roosendaal op zoek naar verhalen van mensen die Hotel Roelofsen hebben bezocht of er hebben gewerkt.

Heeft u herinneringen aan verenigingsdagen, bruiloften, de kamers, het ontbijt, het personeel, de patat en het ijs, de brand of de speeltuin en het voetbalveld, laat het dan aan ons weten. Kleine anekdotes, grootse verhalen: alles is welkom!

U kunt uw herinnering mailen naar rito@xs4all.nl, of u komt op 27,28 of 29 juli naar het plein voor het huis van Janna (13.00-15.30 en van 16.30-19.00) Daar brengen we de eerste verhalen ten gehore in samenwerking met Ons Genoegen en Old Deep’n.

Wees welkom en deel uw verhaal!