Op schattenjacht in de Bibliotheek tijdens Vakantielezen

99

Deze zomer is de Bibliotheek reisleider. Met Vakantielezen kunnen kinderen avonturen beleven en de mooiste verhalen ontdekken. Zo wordt lezen extra leuk.

Blijven lezen
Ook in de schoolvakantie is het goed voor kinderen om te blijven lezen. Zo blijft hun leesniveau op peil. Vakantielezen is een ontdekkingsreis voor beginnende lezers. Online en in de Bibliotheek.

Speurtocht
In de Bibliotheekvestigingen in Goor en Delden kunnen kinderen de hele zomervakantie de Vakantielezen speurtocht doen. Als ze alle schatten gevonden hebben, gaan ze met een leuk prijsje naar huis. Bij de klantenservice kan de schatkaart opgehaald worden om de speurtocht te spelen.

Website
Ook thuis kun je deelnemen aan Vakantielezen. Op www.vakantie-lezen.nl reizen gezinnen samen langs zes landen. Van de Griezelkust naar Sportmanië en van het Dierenrijk naar Lachland. In ieder land zijn spellen te doen en is een schat te vinden. Bekende schrijvers zoals Paul van Loon, Harmen van Straaten en Tosca Menten schreven speciaal voor Vakantielezen een verhaal. Wie alle schatten verzamelt maakt kans op een tablet.