Oost gaat vanaf 13 mei elke werkdag Dwars Door Overijssel

51

Een windmolen in je achtertuin, Overijsselaars met bijzondere hobby’s, de consequenties van de nieuwe mestregels voor boeren, de voorbereidingen van Overijsselse sporters op de Olympische Spelen en wie gaat onze provincie vertegenwoordigen op het Regio Songfestival? Vanaf 13 mei praten we in het nieuwe programma Dwars Door Overijssel na over de dag zodat jij weet wat er speelt. Je ziet het elke werkdag om 17:00 uur op TV Oost.

Luchtig en minder luchtig nieuws, mooie verhalen en opmerkelijke gebeurtenissen uit alle hoeken van de provincie. In Dwars door Overijssel steken we de thermometer in onze samenleving.

Presentatoren

Dwars Door Overijssel wordt gepresenteerd door André van der Zee, Karlijn Koel, Bert Eeftink, Sarah de Geest, Job de Roo en Willemijn de Jonge.

André van der Zee: maakt al sinds jaar en dag programma’s voor Oost en weet alles over duurzaamheid. Je kent hem van programma’s zoals Het Groene Oosten, De Fietsclub en de Logisch Leven Quiz.

Karlijn Koel: actrice en regisseur. De kijkers van Oost kennen haar nog als Mireille uit De Groote Markt 30.

Willemijn de Jonge: actrice en theatermaker. Op TikTok vormt ze samen met Karlijn Koel het succesvolle duo Klub Karmijn.

Bert Eeftink: presentator van tal van Oost-programma’s zoals En Dan Nog Even Dit en Roots. Met zijn alter ego Helligen Hendrik trekt hij volle theaterzalen.

Sarah de Geest: presentator en verslaggever bij Oost met als specialisme zorg en onderwijs.

Job de Roo: theatermaker, docent en regisseur. Hij regisseerde diverse theatervoorstellingen en is speldocent bij de mbo-opleiding voor acteur.