Ontwikkelingen Fysiotherapie Looiersplantsoen

172

Een aantal mensen hebben het al gemerkt: aan het Looiersplantsoen 3 is de afgelopen maanden het een en ander veranderd. Zo zijn Henk en Ina Oonk met pensioen gegaan, is Kracht Ergotherapie niet langer werkzaam in de praktijk en heeft er een uitgebreide verbouwing plaatsgevonden met een mooi resultaat.
Wat hetzelfde is gebleven, is de aanwezigheid van enkele vertrouwde gezichten.

Allereerst Yvette Meulenkamp, die de praktijk van Henk Oonk voortzet onder de naam Fysiotherapie Meulenkamp. Zij is uw aanspreekpunt voor algemene fysiotherapie, revalidatie en sportgroepen. Yvette is bereikbaar via 06-29255884.
Verder is Yvonne Hulshof nog steeds van de partij en intussen al meer dan 9 jaar actief in Diepenheim als bekkenfysiotherapeut en manueel therapeut. Voor klachten in en rond het bekken en rug kunt u bij haar terecht. Yvonne is bereikbaar via 06-55160016, meer informatie kunt u vinden op de website www.bekkenfysiohulshof.nl
Tot slot; Sandra Stockentree, ook al enige jaren aanwezig. Zij is gespecialiseerd oncologie-, oedeem- en geriatrie-fysiotherapeut. Ook als u vragen heeft wat betreft compressiemiddelen of als u advies wilt van een leefstijlcoach, dan bent u bij haar aan het juiste adres. Sandra is bereikbaar via 06-53724516, www.fysiotherapiestockentree.nl

Daarnaast houdt het Roessingh Revalidatie Techniek (RRT) op afspraak spreekuur in de praktijk. Onno Okkinga kan u als orthopedisch adviseur ondersteunen bij het maken van zolen, ook kunt u bij hem op verwijzing terecht voor orthopedisch schoeisel. Om een afspraak te maken of voor meer informatie kunt u bellen met 088-9990777.

Bent u benieuwd hoe de fysiotherapie-praktijklocatie er nu uitziet of heeft u een vraag rondom fysiotherapie, neem dan gerust contact met 1 van ons op. Graag zien we u op het oude vertrouwde adres: Looiersplantsoen 3, 7478 AR Diepenheim.