Ondernemerscafé Reuring maakt geslaagde terugkeer

100

Na een periode van afwezigheid heeft Ondernemerscafé Reuring een indrukwekkende comeback gemaakt. Dit keer bij Herberg de Pol in Diepenheim. Met een hoogwaardig programma heeft Ondernemerscafé Reuring, georganiseerd

door HofMarketing, een bruisende sfeer gecreëerd waarin ondernemers (groot én klein) uit diverse sectoren kennis en inspiratie hebben kunnen opdoen.

De avond bood niet alleen een platform voor waardevolle ontmoetingen, maar ook voor diepgaande workshops waarin op maat gemaakte adviezen werden uitgewisseld. Dit stelde de aanwezige ondernemers in staat om concrete actieplannen te ontwikkelen voor hun bedrijven.

Na afloop van de inhoudelijke sessies werd er gezellig nagepraat in het sfeervolle café van Herberg de Pol. Hierbij ontving HofMarketing vele positieve reacties van de aanwezigen, die hun waardering uitten voor de waardevolle bijdrage van het evenement aan de lokale ondernemersgemeenschap.

De succesvolle terugkeer van Ondernemerscafé Reuring belooft een veelbelovende toekomst voor de ondernemers in Hof van Twente. Met een sterke basis en een groeiend netwerk kijkt HofMarketing uit naar de volgende editie van dit mooie evenement.