Oefenlopen Kastelenloop Diepenheim

61

Op zaterdag, 24 maart, is er weer een oefenloop i.v.m. de te houden KASTELENLOOP DIEPENHEIM op zondag 15 april. De oefenlopen worden georganiseerd in samenwerking met AV GOOR 75. De laatste oefenloop is op zaterdag 7 april.

Er wordt gestart om 09.30 uur bij het startpunt van de Kastelenloop: Cafetaria en Lunchroom “Uit de Kunst”, Grotestraat 55 in Diepenheim. Het is mogelijk om het hele parkoers te lopen (drie rondes, totaal 21 km.), maar ook één of twee rondes. Begin en eind van elke ronde is steeds bij Cafetaria en Lunchroom “Uit de Kunst”.
– 09.30 uur, eerste ronde: 7 km.
– 10.15 uur, tweede ronde: 9 km.
– 11.15 uur, derde ronde : 5 km.
Er wordt gelopen in een rustig duurlooptempo.
Extra kleding en tassen mogen bij Cafetaria “Uit de Kunst” binnen worden geplaatst (even vragen bij het personeel).
Parkeren kan op de parkeerplaatsen aan het Looiersplantsoen, dit is nabij “Uit de Kunst”.

Op de zaterdagochtenden 24 maart en 7 april, steeds vanaf 09.30 uur zal de hele ochtend STEP ONE (sponsor Kastelenloop) uit Borne aanwezig zijn met testschoenen bij “Uit de Kunst”. Er zullen adviezen gegeven worden betreffende hardloopschoenen en schoenen worden getoond.

Heb je je nog niet opgegeven als deelnemer (individueel of team) van de Kastelenloop: tot en met 31 maart staat de inschrijving nog open of tot de limiet van het aantal deelnemers is bereikt. Wil je geen halve marathon lopen, kies dan voor een team. Als team kun je in estafettevorm de totale afstand overbruggen.

Voor meer informatie of inschrijven KASTELENLOOP op 15 april of KIDSRUN op 14 april: www.kastelenloopdiepenheim.nl. Heb je toch nog vragen, email: info@kastelenloopdiepenheim.nl.