Nominatie Gouden Radioring voor Diepenheimse en Goorse DJ

460

Niet één, maar twee voormalig radiomakers van Hofstreek FM zijn dit jaar genomineerd voor de Gouden Radioring. Zowel Joy Stempher uit Goor als Marijn Oosterveen uit Diepenheim staan dit jaar tussen de presentatoren op wie gestemd kan worden voor de Gouden Radioring.

Marijn Oosterveen kwam binnen bij Hofstreek als 15-jarige jongen met een droom. Hij begon als techneut voor het programma Hofhouding Diepenheim. Binnen de omroep heeft Marijn zich ontwikkeld als manusje van alles. Ondertussen presenteert hij en doet hij zelf techniek, regie en productie. Ook is Marijn een groot onderdeel van Hofstreek TV, waar hij vaste regisseur is bij live-uitzendingen. Na een stage bij SLAM! is Marijn verder gegroeid binnen de organisatie. Hij presenteert nu op de zondagavond en verzorgt de productie voor diverse radioprogramma’s.

Joy Stempher wist al haar hele leven dat ze radio wilde maken. In haar tienerjaren begon ze bij Hofstreek als presentatrice van het jongerenprogramma MELK. Hier leerde ze al snel techniek en kon zo al snel zelfstandig een radioprogramma maken. Ze sloeg haar vleugels uit toen het jongerenprogramma stopte, en ging door naar KX, de zusterzender van 3fm. Hier kreeg ze cursussen en extra opleidingen zodat ze kon doorgroeien. Sinds september 2021 is Joy onderdeel van het team van radiozender KINK. Hier maakt Stempher het programma Kink Rush Hour, de vrijmibo editie. Ook heeft ze een podcast genaamd ‘kleedkamer van Joy’.

Joy Stempher

 

Hofstreek Omroep feliciteert beiden van harte met hun nominatie en wenst hen veel succes in hun radiocarrière.
Stemmen kan ohttps://www.avrotros.nl/gouden-radioring/home/