Salut doet mee met Campagne: #nogffvolhouden

62

Salut Welzijn doet mee aan campagne #nogffvolhouden en roept jongeren op gevoelens over corona in filmpjes te delen.

De jongerenwerkers van Salut Welzijn in Hof van Twente doen mee aan de landelijke campagne #nogffvolhouden. Deze campagne is bedoeld om jongeren een hart onder de riem te steken in coronatijd. Salut merkt dat veel jongeren tegen een breekpunt aanlopen. Ze zitten lang thuis, zijn niet op school en hebben geen werk.

Met #nogffvolhouden worden jongeren gestimuleerd om hun gevoelens in een filmpje te delen met anderen. Maar ook om zich aan de coronaregels te blijven houden. Hoe beleven jongeren de coronatijd? Hoe is het om in thuisquarantaine te zitten? Of hoe is het om je vrienden en feesten te missen? Wie zijn of haar filmpje naar de Instagrampagina van BVjong stuurt met de hashtag #nogffvolhouden, maakt kans op een mooie prijs. Elke maand worden 6 prijzen verdeeld: 1 keer    € 500.- voor een Playstation en 5 koopbonnen ter waarde van € 100.-.

Voor meer informatie kijk op www.bvjong/nogffvolhouden of neem contact op met Salut en vraag naar Milou of Wesley 0547-260053, app 06-20894999 of mail info@salut-welzijn.nl. De campagne loopt tot 1 mei 2021.

De campagne #nogffvolhouden is een campagne van de jongerenwerkers in heel Nederland (BVjong) i.s.m. het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.