De Kidsrun en Kastelenloop komen er weer aan!

45

Voor de 6e keer wordt weer de Kastelenloop georganiseerd. Het weerbericht ziet er redelijk goed uit. Het beloofd een droge dag te worden met temperaturen rond de 15 graden. Ideaal hardloopweer. Het startschot is op zondag 7 april om 11.00 uur.

Start en Finish zoals te doen gebruikelijk zijn ter hoogte van Cafetaria/Lunchroom Uit de Kunst ingericht.

Hier zal de Kidsrun op zaterdag 6 april om 15.00 uur ook weer starten. Er hebben zich ruim 260 kinderen van basisscholen uit Hof van Twente zich opgegeven en dat zijn er 35 meer dan vorig jaar!

Dit jaar hebben we veel Diepenheimse ondernemers bereid gevonden om ons te  ondersteunen.  Het zij met materialen en/of bijdragen. Geweldig! Dank daarvoor. En ook Gemeente Hof van Twente heeft ons van een subsidie voorzien.

En mocht u nog op ons willen stemmen mbt de Rabo Clubkascampagne? Hieronder de naam waaronder we het e.e.a. organiseren. Rekeninghouders hebben een code hiervoor ontvangen.

Stichting Herdenkingen en Manifestaties Diepenheim
Organisator van o.a. Kidsrun en Kastelenloop

Wie zijn we? Jan Boink, Frits de Wilde, Henk Oonk, Natalie van Limbeek (Uit de Kunst), Henk Dijkhuis (Atletiekvereniging Goor), Stefan ten Dam en Rob Rohaan. Dit jaar zijn we aanvullend ondersteund door Hanneke de Greef en Lianne Runneboom.