Nieuws van de Redactie

61

Het ene weekend nog volop op de schaats en wandelen in de sneeuw. Amper een week later temperaturen waarbij de winterjas al weer uit kon en we massaal de wandelschoenen weer aantrokken of op de fiets stapten.

Zo snel kan het dus gaan, van -10 of nog meer in de nacht naar +20 graden overdag.

Kan het ook maar zo snel gaan met de huidige beperkingen. Ja de kinderen kunnen wat vaker naar school, de kappers zijn weer open, maar de avondklok blijft nog.

De andere vrijheden lijken nog ver weg. Helaas weer een aantal evenementen die nog niet door kunnen gaan en verder staat er nog weinig op de agenda…alles in afwachting van het einde van deze lange lockdown. Het heeft tijd en ons geduld nodig. Het is even niet anders.

Wij willen nogmaals laten weten hoe blij wij zijn met onze sponsoren immers  ook zij hebben het niet makkelijk in deze moeilijke tijden. En ook heel fijn, dat we wekelijks bedragen binnen krijgen van trouwe lezers die ons Deeps Nieuws een warm hart toedragen. Echt heel fijn!

De redactie speurt ondertussen door naar nieuws en we hebben ook gemerkt dat het insturen van leuke winterfoto’s een succes was. Het werd veel bekeken op onze website.

Nu het voorjaar er is, zouden we u willen uitnodigen om vooral hiervan mooie foto’s te mailen naar info@deepsnieuws.nl. Uw foto’s worden dan geplaatst op www.deepsnieuws.nl. Natuurlijk kunt u het overige nieuws dat u op de website wilt delen ook naar dit mailadres sturen.

De redactie