Nieuwe schoonheidssalon in Diepenheim

554

Beauty by Suus
Zo heet de nieuwe schoonheidssalon in Diepenheim.
Diepenheim is een nieuwe schoonheidssalon rijker. Suzanne Olde Reuver of Briel is haar schoonheidssalon gestart onder de naam “Beauty by Suus” bij Claudia’s Hairdesign aan de Grotestraat in Diepenheim. Hier is in een aparte ruimte een moderne goed geoutilleerde schoonheidssalon ingericht. Beauty by Suus richt zich zowel op diverse gezichtsbehandelingen voor huidverzorging en verbetering, als op ontspanning met diverse ontspanningsmassages.

Ervaring
Suzanne Olde Reuver of Briel is schoonheidsspecialiste sinds 2013. De laatste jaren heeft ze gewerkt bij Thermen Bussloo, waar ze veel ervaring heeft opgedaan met de verschillende behandelingen en diverse trainingen heeft gevolgd. Suzanne werkt met BABOR, professionele huidverzorgingsproducten, met fijne, natuurlijke werkzame stoffen, dierproefvrij en vrij van micro-plastische deeltjes.

Ontspanning
Suzanne: we leven tegenwoordig in een maatschappij waarin we altijd maar druk zijn. We rennen, haasten, vliegen en gunnen onszelf nauwelijks de tijd en de rust voor ons zelf, om even lekker te relaxen. In mijn salon wil ik graag dat “moment voor jezelf” bieden. Daarom kunnen mensen bij mij terecht voor een breed aanbod aan behandelingen: van verschillende ontspannende gezichtsbehandelingen tot diverse massages, zoals bijvoorbeeld anti-stress massage, ayurvedische massage en mindfullness massage. Daarnaast ben ik ook gecertificeerd voor zwangerschapsmassage: een rustgevende lichaamsmassage, die veel voorkomende klachten als spier- en bekkenpijn doet verminderen.

Combinaties
Alle behandelingen kunnen uiteraard worden gecombineerd. Zo is er bijvoorbeeld een D-stress massage incl. een korte gezichtsbehandeling. En nog mooier: een combinatie met een kappersbehandeling bij Claudia’s hairdesign is natuurlijk helemaal ideaal. Afspraken kunnen worden gemaakt via de website of telefonisch bij Claudia’s Hairdesign.

Informatie: Suzanne Olde Reuver of Briel, tel. 06-53847244