Nieuwe Gedichtenbundel “Mijmeringen deel lll” door Benno de Graaf

85

Na Mijmeringen deel l en deel ll is nu Mijmeringen deel lll uitgebracht. Op donderdagavond 6 oktober werd het derde deel van Mijmeringen gepresenteerd in Herberg de Pol. Zo’n dertig genodigden waren daarbij aanwezig. Na koffie en een welkom was er eerst een voordracht door Benno zelf van drie gedichten uit de bundel. Na een drankje en tijd om elkaar te ontmoeten was er nog een voordracht van 3 gedichten. Nadien was er in de foyer van de herberg boekenverkoop. Ook bundels l en ll werden daar verkocht naast bundel lll, evenals de gedichtenkaarten die zowel los als in een set van 8 te verkrijgen waren.

Mijmeringen deel lll is een met de hand ingebonden bundeltje met wederom 30 gedichten. Drukkerij Modern in Lochem en handboekbinderij “Bindingen in Boekvorm” te Lochem  werkten mee aan het ontstaan van de bundel. De prenten/grafische technieken in de bundel zijn gemaakt door Melina Plug.

Benno schrijft graag. De gedichten lezen prettig en kunnen raken. Benno vindt het fijn om met zijn gedichten iets te kunnen delen, een persoonlijke kijk op zaken of een boodschap meegeven zijn daar onderdeel van. Benno schrijft ook in opdracht en heeft reeds een aandeel gehad in gedichten in de twee boeken geschreven door Pieter Grimbergen. Ook was hij met Erica Rekers stadsdichter tijdens Kunstmoment 2022. De gedichten, passend bij enkele kunstwerken van die editie, zijn ook gebundeld in de dichtbundel MonumenTTaal.

De bundel is te koop bij Herberg de Pol voor €12,50.

Interesse? Een persoonlijk bericht kan ook per mail naar gedichtengraaf@gmail.com of op Facebook bij “Benno de Graaf – gedichten” of op Instagram bij “gedichtengraaf – Benno de Graaf – gedichten”