Nieuwe Foodbus Doors Wide to open ook in Diepenheim

143

In juli werd al bekend dat de Elastiekenkoers de helft bijdraagt aan de nieuwe Foodbus van Doors Wide Open. Voor de andere helft zocht de stichting nog een sponsor en het Goorse bedrijf Regge Hout B.V. gaf aan hierin bij te willen dragen. Het is niet de eerste keer dat Regge Hout de stichting ondersteunt, in voorgaande jaren werd ook al meerdere malen gedoneerd voor diverse projecten.

Afgelopen zaterdag 23 september 2023 was de Foodbus gereed voor gebruik en zondag werd hij gepresenteerd tijdens de Open Bedrijvendag in Goor.
Vanaf 9 oktober 2023 gaat de nieuwe bus weer naar verschillende plaatsen in de Gemeente Hof van Twente waar mensen in nood gratis levensmiddelen, kleding en speelgoed kunnen ophalen.
In Diepenheim staat de bus maandag 9 oktober van 19.00 tot 21.00 uur op de parkeerplaats bij de Johanneskerk aan de Grotestraat. Vervolgens elke maandag in de oneven weken.
Een vrijwilliger van de stichting is bij de bus aanwezig als luisterend oor en om te kijken of er verdere hulp aangeboden kan worden in elke gewenste vorm. Er kunnen ook spullen ingebracht worden bij deze bus of de locatie Grotestraat 103 in Goor.

Rutger Vehof van Regge Hout vindt het belangrijk als ondernemer om lokale initiatieven als deze te ondersteunen om zo samen het armoedeprobleem aan te pakken in de Hof.