Nieuwe Dierenambulance bijna klaar voor gebruik

155

Toen de Dierenambulance Hof van Twente het vorig jaar eind oktober begaf en een noodkreet werd gedeeld, is men hard bezig gegaan met het zoeken naar oplossingen. In de tussentijd kreeg men een Peugeot Partner van Auto Ruesink te Goor te leen, terwijl Matthijs Meussen de dierenambulance tijdelijk wist op te lappen. In december heeft de stichting trots laten weten dat er een vervangende wagen gevonden was met de aangeschafte Mercedes Sprinter.

Op 26 januari zijn twee bestuursleden van de stichting met de oude en de nieuwe Dierenambulance naar A&S Vancare te Kolham (Gr.) gereden. Dit bedrijf heeft het interieur van de Dierenambulance verzorgd. Op vrijdag 2 april is de nieuwe Dierenambulance weer opgehaald!

De mensen van de Dierenambulance zijn ontzettend blij met het resultaat en alle hulp die ze hebben gekregen. Dit is mogelijk gemaakt door de verschillende donaties en daarvoor willen ze iedereen heel erg bedanken. Ook iedereen die geholpen heeft om hun netwerk uit te breiden. Het is nu eenvoudig om alles hygiënisch en ontsmet te houden, wat belangrijk is bij zieke en gewonde dieren. Tevens is er geen mogelijkheid voor een dier dat uit de bench ontsnapt om zich ergens te verstoppen, waar men niet bij kan, zich te bezeren of in een gevaarlijke situatie terecht komt.

Op de Facebookpagina van de dierenambulance kunt u middels een filmpje een kleine rondleiding krijgen.
Bij deze de link naar het filmpje van het interieur: https://youtu.be/kaeEvjeS1Io