Nieuwe beheerder Herberg de Pol

373

Even voorstellen:

Herberg de Pol heeft een nieuwe beheerder. Haar naam is Annelies ten Bokum (1971) en ze is afkomstig uit Delden. Na de Hotelschool heeft Annelies verschillende banen gehad: o.a. in de financiële dienstverlening en daarna kwam ze in de theaterwereld terecht. Ze werkte als evenementencoördinator bij het Wilmink theater in Enschede, waarbij zij de schakel was tussen de afspraken die vooraf werden gemaakt en de letterlijke nakoming ervan tijdens het evenement. Belangrijk, want dit moet goed kloppen. Annelies weet dus precies wat ze moet regelen voor evenementen en heeft er veel zin in om dit voor Diepenheim te gaan verzorgen.

Tijdens de coronapandemie besloot Annelies om tijdelijk te stoppen met haar werk; het welzijn van haar gezin met de zorg voor haar drie zoons van 18, 15 en 13 jaar ging voor. Haar oudste zoon heeft bijzondere zorg nodig en hij kon tijdens de pandemie niet naar zijn gebruikelijke dagopvang. Gelukkig is nu alles weer open en toen ze de advertentie in het Hofweekblad las voor een beheerder in Herberg de Pol, lag haar sollicitatiebrief ogenblikkelijk in de bus.

Diepenheim kent ze nog niet goed, maar ze kijkt er naar uit om ervoor te zorgen dat bij de Pol alles op rolletjes gaat lopen in de toekomst. Ze loopt nu al mee met de huidige beheerders Marian Zwiers en Veronie Eijsink. Vanaf 1 juli is Annelies ten Bokum beheerder en het aanspreekpunt voor Herberg de Pol.