Nieuwbouw 7 starterswoningen De Kerkegaarden

323

Het voormalige schoolterrein aan De Kerkegaarden 1 wordt omgevormd tot nieuwbouwlocatie. In het voorlopige plan is plaats gemaakt voor 7 starterswoningen.
Het huidige schoolgebouw zal in het voorjaar van 2024 worden gesloopt, waarna het terrein bouwrijp wordt gemaakt. De verkoop van de kavels start in de loop van 2024. Omwonenden en belangstellenden zijn van harte welkom op de informatiebijeenkomst op 18 september.

Voorontwerp
Het ontwerp van de buitenruimte is vrijgegeven voor publicatie en presentatie. Het plan wordt toegelicht tijdens een informatiebijeenkomst. Daarnaast wordt het ontwerp van maandag 11 september tot en met maandag 25 september gepubliceerd op www.hofvantwente.nl. Het ontwerp ligt tijdens deze periode ook ter inzage in het infocentrum in de hal van het gemeentehuis in Goor.

Informatiebijeenkomst
Het ontwerp wordt gepresenteerd tijdens een informatiebijeenkomst. U bent als omwonende of belanghebbende van harte welkom om uw mening te geven en kunt binnenlopen wanneer het u schikt. Tijdens de bijeenkomst zijn er medewerkers van het project ‘De Kerkegaarden’ én medewerkers van de gemeente aanwezig om u te woord te staan en eventuele vragen te beantwoorden.

Datum: maandag 18 september
Tijd: tussen 19:00 en 21:00 uur
Locatie: Irma’s (Grotestraat 94, Diepenheim)
Het gaat om een vrije inloop, hiervoor hoeft u zich dus niet aan te melden.

Schriftelijke reacties
Tot en met maandag 25 september 2023 kan ook schriftelijk of telefonisch worden gereageerd op de plannen. Contactpersoon is de projectleider, de heer R. Wolkorte, tijdens kantooruren bereikbaar op telefoonnummer 0547-858585 en op r.wolkorte@hofvantwente.nl.