Nieuw seizoen voor Home of Talents

17

Op 23 augustus begint bij Home of Talents (de samenwerking van Muziekschool Hof van Twente en Creatief Centrum van De Reggehof) het nieuwe seizoen. Een seizoen barstensvol individuele lessen, groepslessen en workshops in muziek, dans, theater en taal, beeldende kunst en multimedia. Docenten staan te popelen om weer te beginnen, het aanbod is in dit nieuwe seizoen breder en veelzijdiger dan ooit. 

Home of Talents is de samenwerking van Muziekschool Hof van Twente en Creatief Centrum De Reggehof. Op de website homeoftalents.nl vind je heel veel leuke cursussen en workshops in de categorieën dans, muziek, beeldend, multimedia en theater en taal. Er zit vast en zeker iets leuks voor je bij! De lessen worden altijd gegeven door professionele docenten, op veel verschillende locaties in de gemeente Hof van Twente. Wil je kind graag op les maar is het lesgeld een probleem? Dan helpt het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Het fonds is er voor mensen met een uitkering, voor zzp’ers met te weinig opdrachten of als je als gevolg van de coronacrisis geldzorgen hebt. Het fonds betaalt voor kinderen en jongeren tussen de 6 en 18 jaar het lesgeld en de huur van een instrument.

Lessen worden gegeven in Delden, Diepenheim, Markelo, Hengevelde, Bentelo en Goor. Kijk op homeoftalents.nl voor het complete aanbod, schrijf je in voor een gratis proefles of meld je aan. Ontdek je talent!