Nieuw bericht Deepse Kwis

286

Diepenheim omarmt Deepse Kwis

Hoewel het startschot van de eerste editie van de Deepse Kwis pas op zaterdag 18 januari 2020 om 18.30 uur zal klinken, is nu al duidelijk dat men in Diepenheim weer groots zal uitpakken. Het aantal inschrijvingen overtreft alle verwachtingen.
Dit geeft ons als organisatie natuurlijk een enorme boost.
Hoe mooi is het als straks op 18 januari honderden Diepenheimers in de ban zijn van
het kwisboek.
Tegelijkertijd is het wel zo dat tijdens onze vergadering van 30 oktober jl. bij het agendapunt ‘deelname’ de term ‘vol = vol?’ is gevallen.
Uiteraard willen we een limiet vermijden, maar de kans bestaat dat de uiterste inschrijfdatum van 31 december naar voren wordt gehaald, als het aantal aanmeldingen zo blijft groeien.
We roepen daarom alle teams op die nog ‘in de steigers staan’ om snel te reageren. Denk er ook aan dat de inschrijving pas telt, als het inschrijfbedrag is overgemaakt door de teamcaptain.
Inschrijven en info kan nog steeds via deepsekwis@gmail.com
En wie gaan er straks op 8 februari op de feestelijke uitslagavond bij Zalencentrum Beltman ‘op de platte waag’n?’

Wat kun je als team nu al doen om beslagen ten ijs te komen?
Al een gezellige avond voor de teamgeest? Tubantia in de gaten houden? Deeps Nieuws spellen? Wat vaker bij opa en oma langs om te ‘proat’n oaver vrogger’? Naar zolder om oude boekjes te verzamelen? Alvast meel inslaan bij de Spar? (stel je voor dat elk team 25 pannenkoeken moet bakken en AJ is om 19.00 uur al ‘lös’, muj noar Goor, kost völle tied), Elke dag door Deep’n fietsen?, want ‘ ie weet ma nooit’…..
Tja, zeg het maar….
Wij gaan in ieder geval nog wel even door met de voorbereidingen en de voorpret.

Team Deepse Kwis