Netwerkborrel voor ZZP’ers in Wijngaard Hof van Twente

30

Op woensdag 12 oktober vanaf 16.00 uur zijn ZZP’ers van harte welkom bij Wijngaard Hof van Twente aan de Suetersweg in Bentelo. Daar zijn, vroeger dan in andere jaren, inmiddels alle druiven geoogst. Deze druiven uit eigen wijngaard (circa 6,5 hectare), maar ook die uit vele wijngaarden in de regio, komen naar de wijnmakerij in Bentelo. Daar worden ze verwerkt en mogen ze rijpen tot mooie wijnen. Een interessant en prachtig proces om eens van dichtbij te bekijken én om ter plekke van de wijn te proeven. Na een rondleiding door de wijngaard en wijnmakerij, volgt een netwerkborrel in de serre of op het terras. Mede-eigenaar Ilse Visscher vertelt over haar wijnbedrijf dat ze combineert met sociaal ondernemerschap. Naast reguliere arbeidsplekken bieden zij ook activering en dagbesteding aan mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Inmiddels bestaat Wijngaard Hof van Twente ruim 20 jaar. Ben je als ZZP’er gevestigd in de gemeente Hof van Twente, meld je dan aan voor deze interessante namiddag.

Programma 12 oktober bij Wijngaard Hof van Twente

16.00 uur            : ontvangst met koffie/thee

Aansluitend        : rondleiding wijngaard en wijnmakerij                                                                                               ‘netwerkborrel’ met kleine wijnproeverij en bijpassende hapjes

18.00 uur            : afsluiting

Locatie                : Suetersweg 2a, Bentelo. Zie ook www.twentewijn.nl

Meld je aan
Ben je als ZZP’er gevestigd in de gemeente Hof van Twente en benieuwd naar de bedrijvigheid in Wijngaard Hof van Twente, meld je dan aan voor deze interessante netwerkbijeenkomst. Meer informatie over ZZP Hof van Twente vind je op www.zzphofvantwente.nl.

Netwerkbijeenkomsten 2022 (alvast voor je agenda…)
Het hele jaar door treffen we elkaar als ZZP’ers in de gemeente Hof van Twente. Eerstvolgende bijeenkomsten:
23 november     16.00 – 18.00 uur            Rondleiding en netwerkborrel bij HEBO in Hengevelde
8 december       15.00 – 17.00 uur            Open koffie (locatie volgt)

Ondernemersbijeenkomst  ZZP Hof van Twente

ZZP Hof van Twente organiseert bijeenkomst door en voor ZZP’ers die gevestigd zijn in de gemeente Hof van Twente. Als ZZP’er kom je in aanmerking voor gratis naamsvermelding op de website van ZZP Hof van Twente. Wil je lid worden dan betaal je slechts € 99 per jaar. Daarmee heb je toegang tot de thematische ondernemersbijeenkomsten (gemiddeld 4 per jaar) en krijg je extra ruimte op de website van ZZP Hof van Twente voor informatie (tekst en beeld) over jouw bedrijf. Uiteraard plaatsen we daarbij een link naar jouw eigen website. Het zorgt voor meer naamsbekendheid en je wordt beter gevonden door potentiële klanten. Dat is het resultaat van gezamenlijke investering in samenwerking, techniek en marketing.

ZZP Hof van Twente
De werkgroep ZZP Hof van Twente bestaat uit vijf ZZP’ers: Karen Emma Bunte van Ermena Support (Bentelo), Tim Gerritsjans van Emcuview Solutions (Delden), Daniëlle Bruseker van Puur StruQtuur (Goor), Anneke Nijkamp van BlinkUp (Markelo) en voorzitter Ellen te Riele van Mail-me-nu.nl (Hengevelde). Namens Ondernemersloket Hof van Twente is Berryl Michel actief in de werkgroep. Houd ook de agenda in de gaten op www.zzphofvantwente.nl.