Nationale Wandel Challenge Diepenheim

101

Nationale Wandel Challenge start ook in Diepenheim
Wandel ook mee!

Huisartsenpraktijk Diepenheim doet mee aan de Nationale Wandel Challenge 2023. Vanaf 16 mei wandelen zij elke week, ongeveer 20 weken lang, samen met een groep deelnemers een half uur in de buurt. Wil je werken aan je gezondheid? Jong of oud, heb je een minder goede conditie of loop je zelf al stukjes, iedereen kan mee doen! Je bent van harte uitgenodigd om met ons mee te wandelen! Wandelen is het beste medicijn.

Wat is de Nationale Diabetes Wandel Challenge?
De Nationale Diabetes Wandel Challenge is een ongeveer 20 weken durend wandelprogramma van de Bas van de Goor Foundation. Samen wekelijks wandelen in de buurt is goed voor je gezondheid en daarnaast nog gezellig ook.

Start wandelingen
Op dinsdag 16 mei 13.00 uur start de eerste wandeling van de groep in Diepenheim. Er wprdt rekening gehouden met ieder wandelniveau. Het is daarom niet erg als je (nog) niet zo ver kunt lopen. Samen trainen we voor een wandelafstand waar jij je comfortabel bij voelt. En weet je wat fijn is? Je hoeft niet sportief te zijn om mee te doen, je loopt op je eigen tempo en wandelt iedere week een stukje verder. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Meer weten?
Bel of stuur een mailtje met al je vragen naar apotheek@huisartsdiepenheim tav van Monique. Inschrijven kan via de website www.nationalediabetechallenge.nl of via het inschrijfformulier aanwezig in de wachtkamer van de praktijk.