Nationaal Toernooi Pitch&Putt Golf in Diepenheim

62

Op  zondag 10 juni wordt bij Pitch&Putt Twente in Diepenheim het Nationaal Ranking Toernooi gehouden. Er zijn 66 inschrijvingen van diverse Pitch&Putt golfbanen uit heel Nederland. Dat betekent dat de beste Pitch&Putters van elke baan hun kwaliteiten kunnen laten zien en proberen punten te scoren in de serie van Ranking toernooien die het hele jaar gespeeld worden op diverse banen in Nederland.
Lokale deelnemers zijn Bart Merkus (Markvelde) , Wichert Droppers (Neede), Sietse Lever (Lochem), Fred Pachter (Lochem) en Jan Merkus (Markvelde). De verwachting is dat Bart Merkus bij de heren en Wichert Droppers bij de senioren a.s. zondag hoog op de ranglijst zullen eindigen en mogelijk door het baanvoordeel zelfs kampioen in hun klasse kunnen worden.
Er worden 3 ronden strokeplay gespeeld. Het kampioenenteam zal om 17.00 uur gehuldigd gaan worden.
Naast vele sporters bezoeken ook vele recreanten de baan in Diepenheim, die op deze manier voor het eerst kennis kunnen maken met deze vorm van golf. Vooral in groepsverband (personeelsfeesten, familiefeesten etc.) bezoeken velen de prachtige Pitch&Putt Golfbaan in Diepenheim.

Zondag 10 juni is de baan gereserveerd voor de sporters. Het toernooi start om 10.00 uur met de voorronden en de finaleronde om 14.30 uur.

Toeschouwers zijn van harte welkom. De entree is gratis.