Muzikanten en producers opgelet: RTV Oost zoekt dé zomerplaat van 2022

27

RTV Oost is op zoek naar dé Overijsselse zomerplaat van 2022. Deze plaat willen we gebruiken als leader voor het programma Zomer in Overijssel, waarin we zes weken lang langs feesten en festivals in de provincie trekken. De omroep voor Overijssel nodigt muzikanten en producers uit om dé zomerplaat te produceren. Het gekozen nummer is de hele zomer te horen op Radio en TV Oost en de socials van RTV Oost. Bovendien wordt het nummer opgenomen in de Radio Oost playlist.

 Dit zoeken we!

We vragen een compleet nummer. Het mag in dialect, Nederlands of Engels. Stuur ons ook een instrumentale versie. Die gaan we gebruiken voor het jinglepakket van Zomer in Overijssel op radio, televisie en onze socials. Het nummer moet vóór 1 juni bij ons binnen zijn. Op www.rtvoost.nl/zomerplaat staat precies beschreven waaraan alle inzendingen moeten voldoen en hoe je mee kunt doen.

 Wordt jouw nummer uitgekozen? Dan blijf je de eigenaar en komen de royalty’s bij jou terecht. Ga dus aan de slag en stuur ons dé zomerplaat van Overijssel!

 

Alle informatie over ‘Op zoek naar de zomerplaat’ vind je op www.rtvoost.nl/zomerplaat.