Muziekschool Hof van Twente

53

Meld je aan voor een gratis proefles bij de Muziekschool Hof van Twente

In de weken van 4 en 11 september is er de mogelijkheid om gebruik te maken van gratis proeflessen. De muziekschool opent de deuren om kinderen die willen beginnen op een instrument de kans te geven eerst proef te draaien. Natuurlijk zijn ook volwassen leerlingen ook van harte welkom om eens te proeven wat het is om muziekles te hebben.

Veel kinderen zijn enthousiast om een instrument te gaan spelen maar twijfelen nog over welk instrument. Ieder kind kan zich maximaal aanmelden voor twee gratis proeflessen. De proefles biedt de kans om een instrument goed uit te proberen en de vakkundige docent kan goed uitleg geven over de mogelijkheden.

Maak nu een afspraak: mail naar info@mshvt.nl en zet daarbij je naam, je leeftijd, je voorkeur voor instrument (max 2), je woonplaats en (belangrijk!) je telefoonnummer. De docenten van de muziekschool gaan dan bellen voor een afspraak.

Opgave voor het nieuwe seizoen van de muziekschool voor instrumentaal en vocaal onderwijs kan via website muziekschool www.muziekschoolhofvantwente.nl of via de plaatselijke muziekvereniging. Het nieuwe lesjaar start ook in september.

Foto: ©Jeroen van Vliet.