Muziek op Schoot, speciaal voor de allerjongste kinderen

79

Muziek Op Schoot is zingen, bewegen en muziek maken met en voor de allerkleinsten tot vier jaar. Zo ben je op een leuke en ongedwongen manier bezig met de ontwikkeling van je kind! Home of Talents start op woensdag 5 oktober 2022 met een nieuwe serie van acht leuke lessen voor de allerkleinsten, gegeven door docent Monika ter Denge, alias juffrouw Zingeling.

In de cursus Muziek op Schoot komen alle ontwikkelingsgebieden spelenderwijs aan bod. Van sociaal-emotioneel tot motorisch, van cognitief tot zintuiglijk, van ontwikkeling van spraak en taal tot muzikale ontwikkeling. De cursus sluit aan bij de belevingswereld van je kind. In de lessen gebruikt Monika kleine instrumenten, speelgoed en dingen in en om het huis. Je hoeft zelf echt geen noten te kunnen lezen, een instrument te bespelen of over zangtalent te beschikken om samen met je (klein- of oppas)kind mee te kunnen doen. Samen plezier hebben staat centraal!

Op woensdag 5 oktober 2022 organiseert Home of Talent in samenwerking met de Bibliotheek Hof van Twente een Openles Muziek op Schoot in de Bibliotheek van Goor. Deze Openles staat geheel in het teken van de Kinderboekenweek Dier en Natuur Gi-Ga-Groen. Deze eerste Openles is helemaal gratis!

Informatie

Ben jij enthousiast? Meld je dan aan via de website of vraag een gratis proefles aan!

Voor meer informatie of om je aan te melden ga naar de website: www.homeoftalents.nl.

De Openles in de Bibliotheek Hof van Twente, Goor, Muziek op Schoot (0-4 jaar) is op woensdag 5 oktober 2022, tijd: 9:30 – 10:15 uur.