Moederdag Actie Goorse winkeliers

35

Moederdagactie Goorse BIZ-winkeliers: ‘Win een plant voor moeder’

In aanloop naar Moederdag houden de Goorse BIZ-winkeliers een speciale plantenactie. Onder de noemer ‘Win een plant voor moeder’ maakt iedereen die iets koopt bij een BIZ-winkelier kans op een prachtige zomerplant (mandeville)

De actie, die loopt van 29 april t/m 10 mei, is simpel van opzet. Laat je kassabonnetje achter na een aankoop en de desbetreffende winkelier loot uit de verzamelde kassabonnetjes de winnaars. Alle winkels in het Goorsecentrum zijn aangesloten bij de BIZ en overal maak je dus kans op een prachtige plant voor Moederdag, dat dit jaar wordt gevierd op zondag 12 mei. De winnaars worden 10 mei bekend gemaakt via de website (bizcentrumgoor.nl) en de Facebookpagina van BIZ Goor.

Mandeville is een schitterende zomerplant die in een pot bloeit van de vroege zomer tot de late herfst. De prachtige roze, witte en rode kleuren geven de zomer een extra tint in huis! Dus laat de kassabon achter en geef Moederdag een extra kleurige tint!

De actie wordt mogelijk gemaakt door de BIZ en de drie Goorse bloemenzaken: Rick’s Bloemen, Bloem en Lifestyle Annabel en Floral Queen Bloemstylisten.