Minister Kamp blikt terug op politieke loopbaan

217

POLITIEK IN DE POL

Na een zeer succesvol eerste jaar wordt de maandelijkse politieke talkshow ‘Politiek in de Pol’ in Diepenheim in oktober hervat. Te gast in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen, op zondag 15 oktober 2017, is minister Henk Kamp (VVD) van Economische Zaken. Kamp, die in Diepenheim woont, blikt dan terug op zijn lange loopbaan in de politiek, die in 1978 begon in de gemeenteraad van Borculo en eindigde met het ministerschap van Economische Zaken in het kabinet Rutte-2. Vorig jaar kondigde Kamp bij ‘Politiek in de Pol’ zijn afscheid uit de landelijke politiek aan.

‘Politiek in de Pol’ is de maandelijkse politieke talkshow in Diepenheim, die in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018 wordt georganiseerd. Afgelopen seizoen waren onder andere Sybrand Buma (CDA), Alexander Pechtold (D66) en Diederik Samsom (PvdA) te gast. Ook de komende maanden zullen landelijk bekende politici hun opwachting maken in Diepenheim.

Met het oog op de gemeenteraadsverkiezingen zijn elke maand, naast Haagse politici, ook lokale lijsttrekkers te gast, onder meer uit de gemeente Hof van Twente. Deze gasten waren bij het ter perse nog niet bekend. Daarnaast is ook de vaste columniste Alexa Gratama weer van de partij. Muziek is er dit keer van het vrouwenzangkwartet Nostra Dames uit Hengelo.

De twaalfde editie van ‘Politiek in de Pol’ is op zondag 15 oktober vanaf 17 uur in Cultuurcentrum De Pol aan de Raadhuisstraat 8 te Diepenheim. Inloop en muziek vanaf 16:30 uur. De toegangsprijs bedraagt 5 euro per persoon. Kaarten zijn te reserveren via www.herbergdepol.nl of telefonisch: 0547-352911.

_____________________________________________________________________________