Milan Schreijer winnaar 6e jeugdviswedstrijd Simmetje

62

Op vrijdag 8 september werd de 6e en de op één na laatste viswedstrijd voor de jeugd van Hengelaarsvereniging Het Simmetje gehouden aan de Berkel bij Beekvliet.
Er deden 5 enthousiaste vissers mee. Alle vissers wisten 6 of meerdere vissen te vangen. Het weer was uitstekend en er werd aardig wat vis gevangen. In totaal werden er 94 vissen gevangen waarvan 61 aan de maat.
Het was wederom Milan Schreijer uit Diepenheim die de 1e plaats op eiste met 373 cm. Op de 2e plaats eindigde Sem Schreurs uit Diepenheim met 300 cm en de 3e plaats was voor Jip Schreurs; eveneens uit Diepenheim met 133 cm.

De laatste viswedstrijd (7e) wordt gehouden op vrijdag 16 september 2023. Let op: NIET aan de Schipbeek rechts richting camping de Kiefte, maar aan de visvijver van Camping de Mölnhöfte aan de Nijhofweg 5 te Diepenheim. Iedereen die mee wil vissen: we vertrekken vanaf de parkeerplaats van Zalencentrum Beltman zoals altijd om 18.00 uur. (Je mag natuurlijk ook op eigen gelegenheid gaan.)
Na de viswedstrijd is de prijsuitreiking ook bij Camping de Mölnhöfte aan de Nijhofweg 5 te Diepenheim.
Alle vissers die dit seizoen hebben mee gedaan, hopen we daar te zien om het wedstrijdseizoen gezellig met elkaar af te sluiten.