Met ZZP Hof van Twente naar ROZ, het Ondernemerscentrum voor advies, training en coaching

21

Op woensdagavond 29 mei ontvangt Sharon Leuveld een groep ZZP’ers bij ROZ in Hengelo. Samen met haar collega Ton Veldhuizen, ondernemersadviseur, vertelt ze wat deze organisatie ondernemers te bieden heeft.   Sharon: “ROZ is het ondernemerspunt voor ondernemers en starters in Twente en de Achterhoek. ROZ staat voor Regionale Organisatie Zelfstandigen, en van hieruit helpen we ondernemers in elke fase van het ondernemerschap. Dus van starten en groeien tot investeren en ja, soms ook met het stoppen en afronden van de onderneming. ROZ werkt voor en in opdracht van gemeenten, waardoor de dienstverlening veelal kosteloos is. Ook als ZZP’er uit Hof van Twente kun je natuurlijk gebruikmaken van de dienstverlening van ROZ. Benieuwd wat ROZ allemaal voor jou kan betekenen? Laat dit dan een mooie aanleiding zijn om ons te bezoeken en te ontdekken wat we je te bieden hebben.”

Programma woensdag 29 mei, ROZ Enschedesestraat 164 Hengelo   

19.00 uur            : ontvangst en even gezellig bijpraten/netwerken

19.30 uur            : Presentatie Ton Veldhuizen over – vaak kosteloze – hulp bij ondernemersvraagstukken, training, coaching, maar ook over hulp bij financiële uitdagingen.

Aansluitend        : Netwerkborrel met hapjes

21.00 uur            : Afronding

Locatie                : ROZ, Enschedesestraat 164 in Hengelo

Aanmelden         : mail info@zzphofvantwente.nl

Kennis maken met ZZP Hof van Twente
Ben je ZZP’er wil je graag eens een bijeenkomst van ZZP Hof van Twente bijwonen? Dan ben je uiteraard ook van harte welkom (1e keer gratis, daarna deelname inclusief lidmaatschap á € 99 per jaar). Meer informatie over ons netwerk en lidmaatschap vind je op www.zzphofvantwente.nl.

Voor de agenda in 2024   (meer info volgt zsm)

  • 18 september : Kookworkshop en netwerken
  • 11 december : Cloudmazing en invloed AI

ZZP Hof van Twente
Als zelfstandigen weten we elkaar écht te vinden bij ZZP Hof van Twente. We delen kennis en ervaring als ondernemers en weten elkaar op basis daarvan ook te adviseren en te inspireren. Zowel online als offline, bij mooie bijeenkomsten en tijdens interessante bedrijfsbezoeken. We zien ernaar uit elkaar te ontmoeten.
De werkgroep ZZP Hof van Twente die deze bijeenkomsten voorbereidt bestaat uit vier ZZP’ers: Karen Emma Bunte (Ermena Support in Bentelo), Tim Gerritsjans (Emcuview Solutions in Delden), Daniëlle Bruseker (Puur StruQtuur in Goor) en voorzitter Ellen te Riele (Mail-me-nu.nl in Hengevelde). Heb je tips of wensen, laat het ons weten via info@zzphofvantwente.nl.