Marianne Hutten gekozen als lijsttrekker van nieuwe politieke partij In Beweging

97

Op de eerste ledenvergadering van de nieuwe politieke partij In Beweging van 11 oktober is Marianne Hutten gekozen als lijsttrekker. Marianne Hutten woonde tot voor kort in Goor en is sinds deze zomer met haar gezin verhuisd naar Ambt Delden.

Groen, sociaal en verbindend
“De partij In Beweging staat voor groen, sociaal en verbindend. Daar ga ik 200% voor!”, aldus Marianne Hutten. “We roepen steeds dat we met In Beweging partijen willen verbinden, maar eigenlijk willen we vooral de mensen verbinden die het over de overeenkomsten willen hebben in plaats van de verschillen tussen partijen én die voor de kernwaarden groen, sociaal en verbindend staan. Inmiddels hebben we in ons ledenbestand dan ook mensen met verschillende politieke achtergronden en ook mensen zonder politieke achtergrond. Ik ben erg blij met die mix van mensen!”

Lijsttrekker en bestuur
Marianne Hutten: “Het lijsttrekkerschap is een heel nieuwe stap. Dat is spannend, maar ook even uitdagend en gelukkig sta ik er niet alleen voor. Het is erg motiverend om steeds meer mensen te spreken die ook willen dat de politiek in beweging komt en daar ook hun steentje aan willen bijdragen!”.

Bij de ledenvergadering is ook het bestuur vastgesteld van In Beweging: Frank Stevens als voorzitter, Marianne Hutten als secretaris, Mariëlle Nijhuis als penningmeester en Henry Betting en Caroline van Leeuwen allebei als algemeen bestuurslid. Meer informatie over de partij op www.politiekinbeweging.nl.

Meer horen over het verhaal van In Beweging?
A.s zaterdag is Marianne Hutten op de radio te horen, ze is te gast bij Hofstreek FM tussen 13.00-14.00. Op zondag is Marianne Hutten te gast, samen met Willam Sanchez van GroenLinks en Caroline van der Plas van BBB, bij Politiek in de Pol (16.30)