Locatie Kledingcontainer gevraagd voor Pax Kinderhulp tbv Oekraïne

28

Sinds deze maand staan er op zowel het Roggeplein in Markelo, bij “Op Stoom” in Goor als bij WVV’34 in Hengevelde een kledingcontainer (op eigen grond) bedoeld voor projecten van Pax Kinderhulp Hof van Twente en het Kleding & Speelgoed Huys voor minima. Naast kleding en schoenen mogen in de containers ook petten, hoeden, speelgoed en tassen die nog goed zijn in een gesloten zak ingeleverd worden. Vloerbedekking, dekbedden, gordijnen en kussen horen nadrukkelijk niet thuis in deze container. Een van de projecten waar de ingezamelde spullen voor worden gebruikt is een kindertehuis in Oekraïne.

De ingezamelde spullen worden door vrijwilligers uitgezocht en zij zorgen er persoonlijk voor dat de spullen op de juiste plek terechtkomt.
Men is nog op zoek naar een locatie in Diepenheim om een kledingcontainer te plaatsen, tips hiervoor zijn van harte welkom.

De organisatie achter de kledingcontainers is sinds 1 maart ook het uitgiftepunt voor het armoedefonds (MUPNL) ten behoeve van menstruatieproducten voor inwoners van de Hof van Twente. Indien hulp nodig is, dan wordt men uitgenodigd naar de winkel aan de DJ Bunschotenstraat 14 in goor te komen. Onze vrijwilligers helpen graag verder. Voor informatie en vragen, kan men ook contact opnemen met het Kleding & Speelgoed Huys. De winkel is geopend op maandag- woensdag en vrijdagochtend van 9.00 tot 12.00 uur.