Liveshow: 20 jaar Hof van Twente

33

Dit jaar bestaat de gemeente Hof van Twente alweer 20 jaar. Om dat te vieren is er op vrijdag 10 september een speciale liveshow via HofstreekTV inclusief een 20 jaar Hof Top 20, de Hier-met-je-rekeningactie en muziek van DJ Jelmex.

De Liveshow
In een goed gevulde en afwisselende online show schuiven verschillende gasten, waaronder burgemeester Ellen Nauta aan bij de gastvrouwen van HofMarketing. Verder zijn er bijzondere beelden vanuit Hof van Twente, een echte quiz én wordt het winnende taartbord gepresenteerd! Basisschoolleerlingen konden deze zomer een taartbord versieren en hier is een winnaar uit gekozen. Er is ook ruimte voor een heuse primeur: de vijftienjarige Jelmer Boensma, beter bekend als DJ Jelmex, uit Delden heeft een speciaal jubileumnummer inclusief spectaculaire clip met dronebeelden gemaakt. Kortom, een boordevol programma! De uitzending is te volgen via HofstreekTV en de livestream van HofstreekFM.

Actie: Hier-met-je-rekening
Samen met Univé heeft HofMarketing de actie Hier-met-je-rekening bedacht voor sportieve initiatieven. Univé is supporter van sport en vindt sport en bewegen belangrijk voor iedereen: jong, oud, met en zonder beperking. Iedereen kan sporten of is een liefhebber van sport.  Daarom kunnen inwoners, bedrijven en sportclubs in de gemeente Hof van Twente, die een uitgave hebben gedaan in 2020 of 2021 op het gebied van sport en bewegen hun factuur mét verhaal insturen via info@hofmarketing.nl. Er is in een pot van €500 beschikbaar voor kleine sportieve initiatieven. De winnaars worden samen met Univé bepaald en bekend gemaakt tijdens de liveshow.

20 jaar Hof Top 20
Voordat de liveshow begint wordt eerst een echt 20 jaar Hof Top 20 uitgezonden. Laat weten welk liedje er volgens jou echt niet mag ontbreken in de Hof Tof 20. Dat kan bijvoorbeeld gaan om muziek die echt gekoppeld is aan een plek in Hof van Twente, een bepaald liedje waar je graag tijdens je hardlooprondje naar luistert, een liedje waarbij je altijd terugdenkt aan die mooie herinnering op dat ene plekje in de Hof of … misschien heb je wel hele andere ideeën. Laat het weten via het formulier op Facebook en www.hofmarketing.nl!

20 jaar Hof van Twente is een initiatief van HofMarketing en de gemeente Hof van Twente. Meer informatie is te vinden op www.hofmarketing.nl.