Let’s swing Obs Stedeke

127

Obs Stedeke swingt!

Donderdag 16 maart hebben de leerlingen een grote dansshow opgevoerd voor hun ouders en andere belangstellenden. Het thema was: Let’s swing! ’s Ochtends zijn vier dansdocenten van Dans in School begonnen met het inoefenen van de dansen. Voor elke groep was er een eigen dans, in Rock ‘n’ roll, Jitterbug of Twist stijl. ’s Middags werd de dans nog even kort herhaald en daarna volgde een weergaloos optreden.

Ouders en andere belangstellenden werden ontvangen in de kantine van de sportzaal. Obs Stedeke trakteerde hen op een glas champagne en een lekker hapje. Daarna kon iedereen plaatsnemen in de zaal en kon de show beginnen. Aan het einde van de show nodigde elke leerling een toeschouwer uit om met hem of haar te dansen door hen een zelfgemaakte corsage aan te bieden.

Deze dansshow was een cadeau van de gemeente Hof van Twente voor het worden van een excellente basisschool. Het team van Obs Stedeke wilde dit graag samen met de ouders en de leerlingen vieren, omdat zonder hun inzet en bijdrage het niet mogelijk zou zijn het onderwijs zo goed te maken. Voordat de uitvoering begon, richtte wethouder Pieter van Zwanenburg nog kort het woord tot alle aanwezigen. Hij vertelde dat hij er trots op is dat in zijn gemeente een excellente basisschool is. Het personeel van de school kreeg een roos uitgereikt namens de ouderraad, als blijk van waardering voor hun inzet.