LAATSTE WEEKEND HEIMLAND FESTIVAL

45

Heimland is veel meer dan een festival. Een complete middag/avond uit, een hapje/drankje en dat op de meest prachtige locaties! Uiteraard binnen de regelgevingen en op verantwoorde wijze presenteert Heimland dit jaar in de zomermaanden verschillende optredens, voorstellingen en andere activiteiten.  Aankomend weekend is alweer het laatste volle weekend van Heimland Festival met de volgende 3 voorstellingen:

VRIENDENACTIE
EXCLUSIEVE SHOW VAN CABARETIER ANDRÉ MANUEL VOOR ONZE VRIENDEN
vrijdag 27 augustus

Heimland wordt ondersteund door Provincie Overijssel en de gemeente Hof van Twente, landelijke fondsen en ons bestuur. Met deze ondersteuning zijn we heel blij, maar het is niet voldoende.
Heimland kan niet bestaan zonder de steun van onze toegewijde ‘vrienden’.

Exclusieve show van André Manuel op vrijdag 27 augustus en 10 september.
Word je voor minimaal 40 euro vriend van Heimland, dan krijg je toegang tot een
exclusieve liedjes-show van cabaretier André Manuel op 27 augustus of 10 september op het buitenpodium van Herberg de Pol in Diepenheim.

**

Dienst Sluiproutes & Omwegen i.s.m. Ons Genoegen – Wassei??
27-28-29 augustus

Wassei wordt een theatraal taalspel tussen jong en oud, Diepenheimers en gasten van Diepenheim. Het publiek wordt speler van dit spel. Er vinden gesprekken plaats, er wordt gepuzzeld en gequizd. In het taalspel wordt men zich bewust van hoe we spelen met taal, en ontdekt men de manier waarop Diepenheimers zich bedienen van ABN of dialect in verschillende contexten (bijvoorbeeld op het werk of in een burenpraatje) en ontmoetingen (tussen verschillende generaties). Het gaat over samen spreken, naar elkaar luisteren en levendige taal.

**

Anne Roos Rosa de Carvalho – Landgezelschap
28-29 augustus

Met een koptelefoon op wandel je en lijkt het alsof je op de schouder zit van een vrouw, die jou meeneemt in haar gedachten. Met een soundscape, muziek en pianospel en haar verhaal op je oren waan je je voor even in haar wereld, die veel wegheeft van de wereld van nu. Aan het eind ontmoet je haar.