Laatste Kans Opgave Gedichtenwedstrijd

19

Laatste kans om mee te doen aan de gedichtenwedstrijd: “Wat dicht jij de natuur toe?”
Deze week is uw laatste kans om mee te doen aan gedichtenwedstrijd: ‘Dichter bij de Natuur’. Waarbij u kans maakt op een getekende versie van uw gedicht en een
expositieplek tijdens het cultureel evenement: ‘Dichter bij de Natuur’ op zondagmiddag 22 september in de Reggetuin. Deelname is eenvoudig: schrijf op maximaal 2 A4 een gedicht over de natuur én stuur uw gedicht naar ons op.

Win een expositieplek in de Reggetuin
De mooiste tien gedichten worden geselecteerd en tot leven gebracht in prachtige tekeningen door getalenteerde kunstenaars van het Drawing Centre in Diepenheim. Deze
gedichten én tekeningen worden tentoongesteld tijdens het cultureel event ‘Dichter bij de Natuur’ in de Reggetuin.

Schrijf een gedicht over de natuur
Laat u inspireren door de prachtige omgeving waarin u woont. Schrijf een gedicht over de natuur die u dagelijks ziet en welke gevoelens deze oproept. Iedere inwoner van de
gemeente Hof van Twente kan meedoen, zowel jong als oud. Dicht in het Nederlands of Twents en lever één gedicht van maximaal 2 A4’tjes in.

Doe mee!
Stuur uw natuurgedicht vóór zaterdag 29 juni naar: hofnoggroener@gmail.com. Een professionele jury, bestaande uit lokale dichters en kunstenaars, beoordeelt de inzendingen.
Uiterlijk 10 juli worden de 10 beste gedichten geselecteerd. Zet zondagmiddag 22 september alvast in uw agenda voor de expositie in de Reggetuin, want dan wordt de winnaar bekend gemaakt. Succes met het schrijven van uw natuurgedicht!

Over ‘Dichter bij de Natuur’
‘Dichter bij de Natuur’ is hét evenement waar kunst, cultuur en natuur samenkomen. Naast de expositie van de winnende natuurgedichten kunt u deelnemen aan een tekenworkshop
verzorgd door het Drawing Centre in Diepenheim. Ook geniet u deze middag van inspirerende voordrachten door lokale woordkunstenaars.
‘Dichter bij de Natuur’ wordt georganiseerd door de Bibliotheek Hof van Twente, het Drawing Centre Diepenheim, de Reggetuin, de Groene Loper en de gemeente Hof van Twente.