KWF Kankerbestrijding collecteert 4 t/m 10 september in Diepenheim

97

In de week van 4-10 september wordt er in Diepenheim weer huis-aan-huis gecollecteerd. Dit jaar ruilen collectanten de collectebus in voor het collectebord met QR-code. Diepenheimers die iets over hebben voor het goede doel kunnen eenvoudig doneren door de QR-code te scannen met hun telefoon.

Geen bus, maar een collectebord
KWF maakt als eerste goed doel in Nederland de overstap naar een volledig digitale huis-aan-huis collecte. Het digitale betaalverkeer is al jaren in opmars. En het is prettiger voor onze collectanten, die nu niet meer met een zware bus straat hoeven. Om te doneren, scannen mensen gewoon de QR-code die op het collectebord staat, en de betaling verloopt vervolgens via iDEAL. Eenmalig, veilig en vrijblijvend.

Voor mensen zonder smartphone heeft iedere collectant een flyer (niet-thuiskaart) bij zich. Daar staat onder andere het rekeningnummer van KWF op, zodat ze een gift kunnen overmaken.

1 op de 3 krijgt kanker
Dat is hard nodig, want nog altijd krijgt 1 op de 3 Nederlanders kanker. Elke euro komt goed terecht. Naast kankeronderzoek maakt KWF ook zorg en ondersteuning mogelijk voor iedereen die geraakt is door kanker. Dit jaar hopen we weer op een mooi bedrag!

Collectanten gezocht
Wil je ook helpen om zoveel mogelijk geld op te halen, aan de deur of via je mobiel? Het collecteteam in Diepenheim is nog op zoek naar collectanten. Meld je aan via de website: www.kwf.nl/collecteermee