Kwalitatief groeien in tijden van krapte, hoe doe je dat?

108

Jos de Blok, changemaker en succesvol ondernemer, vertelt erover in Hof van Twente  

Met zijn nuchtere kijk op bedrijfsvoering is hij wars van bureaucratie en overbodige regels. Hij toont lef door te breken met bestaande procedures en wetten, als hij vindt dat dit nodig is om efficiënter en effectiever te kunnen werken. Al jaren lang haalt hij als grondlegger en directeur van Buurtzorg, voorpagina’s van kranten, talkshows en is hij een veel gevraagd spreker in binnen- en buitenland. Opmerkelijk is de groei van Buurtzorg binnen 20 jaar van 4 naar meer dan 14.000 medewerkers en een omzet van 450 miljoen per jaar. Op 21 november komt hij naar Diepenheim. Daar ontmoet hij graag ondernemers uit Hof van Twente. Om met hen te spreken over kwalitatief groeien in tijden van krapte. Hij beantwoordt vragen van ondernemers en helpt hen op het spoor om groeidoelen te vertalen naar de eigen onderneming.

Deze netwerkavond is vrij toegankelijk voor alle ondernemers in de Hof van Twente en wordt jaarlijks georganiseerd door HofConnect. Dit is hét netwerkevent van de gezamenlijke ondernemersverenigingen in Hof van Twente. “We hopen met deze visionair, die zelf dagelijks met twee benen in de klei staat, ook veel startende ondernemers aan te spreken”, bekent Jörgen Peerik, voorzitter van HofConnect. “Op basis van de antwoorden en tips, kunnen zij daarmee meteen in de praktijk aan de slag. Jos de Blok is weliswaar groot geworden in de thuiszorg, maar zijn anekdotes zijn universeel en toepasbaar binnen elke sector. Hij vertelt over doorpakken en gaan voor je idealen. Over het volgen van je eigen strategie, het aangrijpen van kansen en over het leren van fouten. Kortom; een avond van onschatbare waarde voor elke ondernemer.”

Netwerken en direct zaken doen
Na Jos de Blok, vertellen twee ondernemers uit Hof van Twente over hun ervaring met groeien ondanks krapte. Een mooie opwarmer om te bespreken tijdens de daaropvolgende informele netwerkborrel. “We weten uit ervaring”, aldus Peerik, “dat deze avond van HofConnect de ultieme mogelijkheid is om op een laagdrempelige manier kennis op te doen én direct in contact te komen met collega-ondernemers om de hoek. Dus grijp deze kans en meld je meteen aan. Dat doe je via de site HofConnect.nl.” 

Programma dinsdag 21 november, Zalencentrum Diepenheim (Goorseweg 22a Diepenheim)

19.30 uur            : Ontvangst

20:00 uur            : Opening met sprekers/ondernemers uit Hof van Twente
20.30 uur            : Jos de Blok, directeur Buurtzorg Nederland
Opgericht in 2006 met 4 verpleegkundigen, inmiddels 14.500 medewerkers en
omzet van 450 miljoen per jaar
21.45                   : informele netwerkborrel

00.00                   : Afsluiting avond

Aanmelden         : via HofConnect.nl

Waar en voor wie
Locatie: Zalencentrum Diepenheim, Goorseweg 22a in Diepenheim.
Na aanmelding via de website, gratis toegang voor ondernemers die gevestigd zijn in de gemeente Hof van Twente. Je hoeft geen lid te zijn van een ondernemersvereniging. “Het bij elkaar brengen van ondernemers, waar ook gevestigd in de Hof, levert altijd mooie connecties op. En daar gaat het ons om als HofConnect.”